Solar Technique heeft een nieuwe naam !!

Vanaf  eind 2018 wordt de naam Solar Technique veranderd in PV Care. Een naam die staat voor deskundig onderhoud voor PV-installaties.

 Wat verandert er voor u?

Voor uw service-abonnement verandert er niets. Onder PV Care blijft uw huidige servicecontract en de voorwaarden die daarbij horen, van kracht. U ontvangt dus geen nieuwe polis! Als u met ons in contact komt, ontvangt u onze reactie met onze nieuwe naam PV Care. En betaalt u uw factuur dan ziet u vanaf 1 januari 2019 ook de naam PV Care op uw bankoverzicht.

Hetzelfde gedreven team: achter de naam PV Care staan dezelfde enthousiaste mensen als bij Solar Technique. Ook onder onze nieuwe naam PV Care streven wij naar de beste dienstverlening in samenwerking met onze solarteurs. Met een doel voor ogen: u helpen bij het zorgeloos en optimaal gebruik laten maken van uw zonne-energiesysteem.

Voor vragen kunt u uiteraard contact opnemen met onze servicedesk via een email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met vriendelijke groet,

Team Solar Technique / PV Care

 

 

Nieuws

De branchevereniging Holland Solar heeft kennisgenomen van het onderzoek van TNO naar brandincidenten met zonnepanelen.

Lees meer...