Opleverinspectie

Eerste inspectie

Op zoek naar een volledige inspectie van zonne-energiesystemen? Met een eerste inspectie wordt het complete PV-systeem gecontroleerd aan de hand van cruciale controlepunten volgens de geldende branchenormen. 

Hierbij kijken we naar het complete systeem om ervoor te zorgen dat alles goed en veilig is aangesloten en het systeem voldoet aan alle eisen. Onder andere de omvormers, optimizers, bekabeling, documentatie, montagemateriaal en de zonnepanelen zelf zijn onderdeel van deze inspectie. Onze inspecties worden uitgevoerd door gecertificeerde PV-inspecteurs. Als hulpmiddel gebruiken we hiervoor de branchenormen NEN 1010, NEN 3140, NEN 7250.

Een inspectie is in veel gevallen geen overbodige luxe. Bij de installatie van systemen worden helaas nog te veel fouten gemaakt. Een kleine fout als het niet goed bevestigen van een connector kan voor grote problemen zorgen. Brand, panelen die van het dak afwaaien, gevaarlijks situaties, we hebben het allemaal meegemaakt. Voorkom problemen en onnodige kosten: plan een inspectie. Zodat jij zorgeloos van de zon kan profiteren.

Bekijk de datasheet voor meer informatie over deze inspectie: Datasheet Eerste Inspectie PV-systemen

WIST JE DAT?

De meeste problemen ontstaan door foutieve installatie.

Eerste inspectie aanvragen

Vul het formulier in.