Over PV Care

In het kort

PV Care. Jouw betrouwbare partner in onderhoud voor zonne-energiesystemen. Sinds 2010 bieden wij zorg voor zonnepanelen in Nederland en België. Je kunt bij ons terecht voor inspecties, onderhoud, storingen, reiniging en monitoring, zo’n beetje alles op gebied van zonnepanelen. Wij zorgen ervoor dat jouw systeem maximaal presteert en helemaal veilig is. Ons team bestaat uit betrouwbare professionals met kennis van zaken. Wij helpen je graag, zodat jij zorgeloos kunt profiteren van de zon.

We Care.

Dat is precies wat we doen. Wij zorgen voor jouw zonnepanelen. Met gecertificeerde professionals en de benodigde ervaring houden we jouw systeem in topconditie. Zo bieden wij de beste zorg voor zonnepanelen. Daarbij vinden wij veiligheid en duurzaamheid erg belangrijk. PV Care geeft om mens en milieu en zet zich iedere dag in voor een duurzame toekomst.

Neem direct contact op

Waarom PV Care?

Betrouwbaar

Service is meer dan problemen oplossen. Wij denken graag met je mee en geven eerlijke adviezen voor de beste zorg van jouw PV-systeem. Dat is het gemak bij PV Care.

Deskundig

Specialist in service voor zonne-energiesystemen sinds 2010. Onderhoud en inspecties van zonnepanelen uitgevoerd door onze gecertificeerde professionals.

Duurzaam

We Care. We werken iedere dag aan een duurzame toekomst door het onderhouden en verbeteren van alle zonne-energiesystemen in Nederland en daarbuiten. Lees meer…

WAT WE DOEN

Een overzicht van projecten waar we met energie aan werken.

Scope 12 keuring voor zonnepanelen
Drone Inspectie PV Care
Service PV Care

Klanten vertellen.

inspectie zonnepark pv care

“Met de juiste aandacht vooraf krijgt men het beste resultaat achteraf. Het resultaat van een professionele keuring door PV Care geeft dat een kwalitatief goed gebouwde PV-Installatie zonder problemen 25 jaar duurzame energie zal produceren.”

Harold Salden, IBC Solar B.V.