PV Care Serviceabonnement

Serviceabonnement Zonnepanelen

Op zoek naar onderhoud en inspectie voor zonne-energiesystemen? Je bent op de juiste plek. Onze serviceabonnementen bevatten alles voor het optimaal onderhouden van zonne-energiesystemen. Bekijk hieronder onze twee varianten en start gemakkelijk en snel online een abonnement.

Solar Plus

5,50vanaf p/m
 • 24/7 online monitoring
 • Telefonische helpdesk voor storingen en vragen
 • Eerlijk en onafhankelijk advies

Solar Compleet

15,95vanaf p/m
 • Tweejaarlijkse inspectie
 • Tweejaarlijkse reinigingsbeurt
 • 24/7 online monitoring
 • Telefonische helpdesk voor storingen en vragen
 • Eerlijk en onafhankelijk advies

Wat houdt een serviceabonnement in?

We hebben twee varianten serviceabonnementen: Solar Plus en Solar Compleet.

Solar Plus is de basisvariant met monitoring en onze helpdesk voor storingen en advies. Solar Compleet bevat alles om zonne-energiesystemen optimaal te onderhouden van monitoring tot aan inspectie en reiniging. Onderhoud is cruciaal voor de veiligheid en de garantie op zonne-energiesystemen.

De voordelen

 • 24/7 Monitoring

 • Storingen snel verhelpen

 • Veiligheid

 • Maximaal rendement

 • Deskundig advies

Wat kan ik verwachten?

Met een serviceabonnement van PV Care ben je voorzien van monitoring, onze storing helpdesk en als optionele toevoeging ook inspectie en reiniging. Wij nemen het zonne-energiesysteem op in ons monitoringsysteem en houden zo alles in de gaten. Wanneer er zich een storing voordoet of een probleem optreed kunnen we dat meteen zien. We nemen contact op om de vervolgstappen te bespreken. Zo kunnen we problemen zo snel mogelijk verhelpen. Alles natuurlijk voor een veilig systeem met een maximale opbrengst. Op deze manier blijven zonne-energiesystemen in topconditie.

Solarhulp en storingservice

Snelle, professionele en vriendelijke ondersteuning voor alle vragen over zonne-energie, zonnepanelen, storingen en onze diensten. We helpen je graag met advies voor inspecties of het oplossen van een storing.

24/7 monitoring

Met speciale Solar Management software houden we zonne-energiesystemen 24/7 in de gaten. Problemen en storingen kunnen we direct signaleren en ook vergelijken we de opbrengst van een zonne-energiesysteem met systemen in de omgeving. Afhankelijk van het type en merk systeem wordt er gebruik gemaakt van het bijbehorende monitoringsplatform of de Solar Boulevard omgeving. In het geval van storing melden we dat bij jou en kan je ons snel inschakelen. Zo zorgen we ervoor dat storingen en problemen snel kunnen worden verholpen. De energieopbrengst die je verliest beperken we hiermee tot een minimum. 

Inspectie

Het wordt aanbevolen dat alle zonne-energiesystemen periodiek worden geïnspecteerd. Dit is niet alleen veilig, maar verhoogt ook de levensduur van zonne-energiesystemen. Een Smart Check op alle belangrijke onderdelen van jouw zonne-energiesysteem is inbegrepen in het Solar Compleet abonnement. Tweejaarlijks komen we langs om deze inspectie uit te voeren.

Reiniging

Stof, takken, bladeren en hardnekkig vuil van vogels blijft vaak achter op zonnepanelen. Een regenbui verwijdert dit hardnekkige vuil niet waardoor zonnepanelen minder opwekken. Gemiddeld verlies je ieder jaar 6% opbrengst door vervuiling. Het Solar Compleet abonnement bevat ook een reinigingsbeurt van zonnepanelen eens in de twee jaar.

Looptijd

De looptijd van het serviceabonnement is twee jaar en verlengt automatisch. Je ontvangt van ons jaarlijks de factuur voor het komende jaar. Opzeggen kan altijd.

Storingen en onderhoud

Zijn er binnen 30 dagen na het afsluiten van een abonnement bij het betreffende PV-systeem al storingen of problemen? Deze problemen kunnen we verhelpen voor ons vaste tarief. Het verhelpen van storingen of uitvoeren van onderhoud valt niet in het serviceabonnement.

Start Abonnement