SCIOS-certificatie voor PV Care.

Het is tijd voor taart! Want we zijn volledig SCIOS gecertificeerd. Dit betekent dat je bij ons terecht kan voor deskundige SCIOS Scope 12 inspecties voor zonnestroominstallaties. Veilig en onafhankelijk. Nieuws om warm van te worden.

Wat houdt de SCIOS certificatie in?

SCIOS is een merk waarmee bedrijven aantonen te voldoen aan de eisen van de SCIOS Certificatieregeling. Alleen bedrijven die in het bezit zijn van een SCIOS Certificaat dat door een van de geaccrediteerde Certificatie-instellingen (CI) is uitgereikt, zijn SCIOS-gecertificeerde bedrijven. Alleen dan mag je en kan je SCIOS-inspecties uitvoeren. Daarnaast moeten onze inspecteurs een examen afleggen voor zowel theorie als praktijk. Slaagt een inspecteur voor beide examens, dan ontvangt hij het Scope 12 diploma. Het certificaat toont aan dat je bij ons terecht kan voor veilige, deskundige inspecties met actuele kennis van zaken. En dat is natuurlijk goed nieuws. Je kunt ons terugvinden in het bedrijvenoverzicht van SCIOS.

Wat betekent dit voor jou?

Je kan met een gerust hart bij ons terecht voor een deskundige SCIOS Scope 12 inspectie. Omdat niet alleen onze rapportage wordt bekeken, maar ons complete managementsysteem is goedgekeurd. Hiermee voldoen we aan de omschreven SCIOS kwaliteitsnormen. Dat wil zeggen dat alles vanaf de aanvraag van een inspectie tot en met de rapportage en het afmelden in het SCIOS portaal zonnig verloopt. Zelfs het behandelen van klachten, maar daar gaan we natuurlijk niet van uit 😊.

Opzoek naar een deskundige SCIOS Scope 12 inspectie? Wij helpen je graag met advies en een offerte op maat. Je vraagt een offerte gemakkelijk aan via ons formulier.

Vraag SCIOS Scope 12 inspectie aan

Onze recente berichten: